Donald Burghardt Photo Imaging

Donald Burghardt Photo Imaging

Moments To Memories

Hoewel ik eigenlijk allround ben wat je hier in mijn portfolio meteen ziet, fotografeer ik vooral graag mensen. Ik doe dat op straat om leuke, opvallende en mooie momenten uit het leven van alledag vast te leggen en in de studio en bij mensen thuis om portretten te maken van individuele mensen en stellen van gekleed tot en met naakt. Daarnaast organiseerde ik van tijd tot tijd workshops voor beginnende en gevorderde fotografen. Deze workshops zou ik wel weer opnieuw willen gaan doen.


Mijn studio is te huur en daar blijf ik altijd bij. Neem contact op om een en ander te bespreken en voor vrijblijvende inlichtingen.


Ik sta voor hoge kwaliteit en neem dan ook de tijd voor zowel opnamen als afwerking daarvan. Dat betekent dat je niet de volgende dag al resultaat op de mat hebt liggen maar ook niet dat het weken duurt.


Een deel van mijn foto's is te koop. Soms is het materiaal waarop wordt geleverd bespreekbaar, soms ook niet. De minimale maat is 40x60cm of 60x60 afhankelijk van de vorm. In enkele gevallen is de maat panoramisch of anderszins afwijkend.
Ik lever op forex om in te lijsten, op dibond (tussen een laag aluminium en een laag perspex), op aluminium, op glas, op hout en op diverse soorten en maten canvas (ook weerbestendige zeildoeken).


Als je voor mij poseert dan is dat onder contract. Ik hanteer daarvoor diverse contracten al naar gelang het doel van de shoot. De specifieke tekst kan ik je op aanvraag mailen zodat je die desgewenst van te voren al kunt doorlezen. Het contract wordt electronisch opgemaakt voorzien van je foto en met een normale handtekening ondertekent en vervolgens naar je mailbox gestuurd. Je geeft daarmee voor alle foto's die binnen de voorwaarden van het contract vallen toestemming voor publicatie. Voor overige foto's die eventueel buiten de contractdefinitie vallen heb ik een systeem dat je zelf ook kunt hanteren waarbij je je toestemming verleent bij een voorbeeld van de foto. Deze toestemming wordt door mij electronisch bij de te publiceren foto in mijn database opgeslagen.