Donald Burghardt Photo Imaging

Donald Burghardt Photo Imaging

Moments To Memories

English below the Dutch text.


Wie en wat is Donald Burghardt?

Foto's die ik heb gemaakt zijn leuk (of niet ;-) ) om naar te kijken maar wie en wat haal je in huis als je voor mij poseert?
Ik ben in 1962 geboren in Den Haag en op 4-jarige leeftijd verhuisd naar Delft waar ik opgroeide en woonde tot oktober 1990 toen ik met een pril gezin naar Zoetermeer ging. Na een periode van 6 jaar alleen wonen en daarna 5 jaar in Brabant ben ik sinds een ruim jaar weer terug in Zoetermeer en woon nu weer alleen.


Fotografie houd mij al bezig sinds mijn vroege jeugd en loopt als een rode draad door mijn leven. Na iets meer dan een jaar op de MTS voor Fotografie en Fotonica in Mariahoeve ben ik op een stoffig kantoor terecht gekomen en om een lang verhaal kort te maken ben ik in 2000 een kleine onderneming als fotograaf begonnen. Hiermee ben ik eind 2013 gestopt en ik schiet nu alleen nog maar voor mijn plezier. Daarnaast schiet ik ook nog voor de stichting Make a Memory, vrijwilligerswerk met een triest maar zeer mooi doel.


Ik woon in een ruim appartement waarin ik mijn professionele studio van ruim 6x6 meter heb. Hier doe ik veel van mijn fotoshoots, niet alleen met mensen maar ook met dingen. Ik ben een allround fotograaf en alle aspecten van de fotografie boeien mij. Maar mijn studioapparatuur is geschikt voor buiten en dus schiet ik ook graag buitenshuis met mijn studioflitsers in de open lucht.


Op de pagina "actueel" zie je welke reis of welk project(en) en welke actie(s) op dit moment actueel zijn.


Ik hoop je te mogen verwelkomen als model en wens je veel kijkplezier op deze website.English


I am an allround photographer, obviously from The Netherlands and I have been shooting ever since I was about 6 years of age. Photography has always been the most important thing in my life taking competition from my kids only. Photography is not my hobby, it's my way of life and I go to a long extent to shoot and create what i have in mind. That includes a 6-day trip for 4 days Florida to a shuttle launch, 7-day trip for 2.5-day workshop street photography in Tokyo and 5 trips to Finland for the Northern Lights.

That long extent includes my living space, my habitat. My living room is in the bigger bedroom and the normal living room is my studio, so... that paints the picture of this guy.


Some of my images are available to purchase, contact me for details.